LOADING

Fotoreportajul este un stil fotografic, care isi propune sa documenteze stiri sau evenimente, prin intermediul fotografiilor. Aceste fotografii sunt apoi prezentate intr-un articol de presa, cum ar fi un ziar, o revista, un site de stiri sau in mediul online si sunt utilizate pentru a spune o poveste intr-un mod vizual.

Fotoreportajul implica, de obicei, un proces de documentare a subiectului prin intermediul fotografiilor, care urmaresc sa surprinda momente si detalii relevante pentru evenimentul pe care se doreste sa-l prezinte. Acesta poate fi utilizat pentru a documenta evenimente importante, cum ar fi proteste, conflicte, dezastre naturale, dar si pentru a prezenta subiecte sociale sau culturale.

Echipament

Camera

Nikon D610

Ogiectiv

35 mm

Lumina

Naturala

Decor

Gallery

La Gallery Cafe, a fost organizat Photo Garage Sale, un targ cu vanzare de printuri fotografice, unde vizitatorii au avut sansa de a cunoaste autorii fotografiilor. De la Instaprint-uri sau polaroide si pana la printuri A3, fotografi consacrati din Romania si-au scos din sertare, la lumina, amintirile. Printuri mici de la fotografi mari: Andreea Retinschi, Cornel Lazia, Vlad Eftenie, Paul Aioanei, Cristian Oprescu, Radu Badoiu, Delia Hermann, Sorin Vidis, Cristina Tinta, Popescu Mario-Cezar, Dragos Radu Dumitrescu, Eli Driu, Mirela Momanu, Ioannis Stamatogiannis, Irina Gache, Alexandra Crisbasan, Marius Petrescu, Cosmin Somesan, Cosmin Garlesteanu, Dana Dociu, Cristian Crisbasan, Adrian Oianu, Sorin Bejenaru, Dan Stefan Andrei, Dragos Cristescu, Andreea Tanase si multi altii.

Invitat, muzicianul de fusion-blues Markus Koehorst (Olanda), folosind un lopper si un Wavedrum, creeaza texturi muzicale bogate pentru piesele sale de voce si chitara. Markus a lansat pana acum doua albume - "The Patreon Files" si "The Crumbling of The Berlin Wall". Mai multe pe: http://www.markus-k.com