eu despre o imagine - o imagine despre mine


    
Eu despre o imagine: Imi plac imaginile. Imi plac imaginile puternice, imaginile care au un cuvant greu de spus. Imi plac imaginile care nu  te  lasa sa-ti iei ochii de la ele pana nu te fac dependent. Fie ca este o imagine de film sau o fotografie, o imagine buna trebuie sa te  loveasca, sa-ti taie rasuflarea si sa te faca sa-i duci dorul.
    O imagine despre mine: Imi doresc sa pot crea astfel de imagini si cred ca am sa-mi doresc asta toata viata.


cine sunt eu?

   Numele meu este Cristi Stan si sunt un mare norocos!!!
   Am o sotie care imi arata zilnic cat de mult ma iubeste prin rabdarea pe care o are cu mine, ca sa pot face ceea ce-mi place. Nu stiu cati au norocul meu si nu stiu cum pot sa-i multumesc pentru asta.
   Am trei fete minunate care ma iubesc si care se bucura de realizarile mele. Este grozav sa simt ca fetele se mandresc cu tatal lor.
   Am in preajma mea cativa oameni buni care tin la mine asa cum sunt, si cu bune si cu rele.
   Am norocul sa vad ca viata este frumoasa si sa fiu fericit. Cred ca asta este un lucru foarte important in meseria mea.

 

ce-mi doresc?

Cred ca am cam tot ce-mi doresc...

Cristi Stan

  multumiri pentru foto: Marian Cristiea

 

descoperirea pasiunii - REdescoperirea profesionala
image

   Fiind un tip foarte curios si autodidact, mi-a placut mereu sa descopar lucruri noi. M-au atras initial fotografia si procesarea fotografilor in camera obscura, fiind unul dintre norocosii care a inceput sa experimenteze cu fotografia pe film. Am considerat mereu ca asta a ajutat foarte mult la dezvoltarea mea. Dupa ani, m-am simtit tot mai atras de camera video. Apoi am incercat si am descoperit satisfactia editarii si de atunci... imbin fotogarafia si videografia, incercand sa aplic in videografie tot ce am invatat din fotografie.